QV – torsdagar i Vendelsö kyrka

I Vendelsö kyrka kallas vår ungdomsgrupp för QV. Betydelsen är dold i historiens dunkel & myterna & traditionerna om ursprunget är många. Ett är iaf säkert: Vi har Qul i Vendelsö! 😉NHL-17-PS4-Slim-Bundle NY

Nytt för HT 17 är att vi kommer att köra varannan vecka med QV med START torsdag 7 sept i Vendelsö och varannan UGH i Eskilskyrkan med start ons 13 sept. Lämna veckor QV, alltså. (Detta pga att vi är lite kort om folk för tillfället.)

Vi börjar våra kvällar kl 18.30 i kyrkan med en enkel mässa som vi firar tillsammans. Du kan alltid bidra med bild, sång & dikt, det Du känner för, i så fall är Du välkommen till vårt Media – Musik & Mat-torg som startar kl 16.15. Då käkar vi något enkelt som vi lagar tillsammans.

ovanlig gitarr kamera

dopfestbakningIMG_1680

 

Kvällarna har ett klassiskt innehåll med spel, bakning, tävlingar & annat. Men vi har också en enkel musikstudio som Du får tillgång till & ett green-screenrum.

IMG_2286green screen superman

 

Aktuellt:

Välkomna på höstuppstart torsdag 7 sept kl 18.30!

 

 

Det som vi framför allt är stolta över är den gemenskap som finns i QV tack vare våra fina ungdomar som är med & skapar den.

Varmt välkommen Du med!!

Edra tillgivna//

Micke & Henke